Boek Kanker Verwoesting en GeneeskrachtDirect na het onheilsbericht in september 2006 sprak mijn vrouw zeer krachtdadig en vastbesloten uit dat zij zich er niet zomaar onder zou laten krijgen. De tijding werd gebracht door de huisarts, op de laatste dag van de twee weken na het zogenaamde “borstkankeronderzoek in de bus”.  Het was gebruikelijk dat er niets aan de hand was, indien de huisarts niet binnen veertien dagen persoonlijk aan de deur kwam. Helaas, zij ging aan onze deur niet voorbij.
Mijn vrouw onderging twee operaties, zes chemokuren en drieëndertig bestralingen. Zij overleefde het en in 2016 zal het, bij leven en welzijn, alweer tien jaar geleden zijn, dat zij te maken kreeg met kanker.

Al aan het begin van dit proces ontstond bij mij de gedachte mijn persoonlijke ervaringen die ik tijdens dat proces beleefde, op te schrijven. Ik besefte dat mijn verworven inzichten over de ontwikkeling van kanker van zeer persoonlijke aard waren en dat ik deze niet zou kunnen overdragen op mijn vrouw, hoe graag ik dat ook zou willen en het haar gunnen. In deze moeilijke tijd werd ik gesterkt door de wilskracht van mijn vrouw om te overleven. Mijn verworven inzichten in samenhangen tussen ziektesymptomen en de persoonlijke ontwikkeling van de mens droegen daar een steentje aan bij. Ik zag mijn vrouw weer herstellen van de operaties, zag haar zwaar ziek worden van de chemo en weer overeind krabbelen om haar vervolgens kaal te zien worden. Na de bestralingen kwam het haar weer terug en daarmee gepaard ook weer haar gezondheid.

Gedurende dat proces was ik getuige van verwoesting door en geneeskracht in kanker en ik leef in liefde samen verder met mijn vrouw, in de gedachte dat de kanker elk moment en in alle hevigheid opnieuw kan toeslaan, maar ook in het vertrouwen dat een mens tot veel in staat is. Mijn gevoelens en ervaringen zijn in dit boek mede opgeschreven vanuit de intentie, dat andere partners hieruit moed putten om het proces van kanker bij hun geliefden te doorstaan of moed vinden om hun geliefde bij te staan op de onverhoopte weg naar de grote overtocht.

Klik hier voor meer informatie en bestelgegevens.

Laat een bericht achter.