Mag ik mij voorstellen?

Jacques Smeets

geboren op
06 augustus 1951

Als je met mij persoonlijk contact wil om b.v. vragen te stellen of dieper op een specifiek onderwerp in wil gaan, klik dan op “Contact” (in het menu) en je kunt mij een bericht sturen. Je zult in elk geval een persoonlijke reactie ontvangen.

In het politieberoep wordt euforie afgewisseld met teleurstelling. Nieuwe functies bieden uitdagingen, afwijzing maakt plaats voor erkenning. Er ontstaan gevechten tegen tegen criminelen, asocialen, hooligans of demonstranten. Je kunt gewond raken, af en toe sneuvelt er iemand in de strijd. Ziekte en burn-out leiden tot een strijd tegen symptomen, de strijd maakt geleidelijk plaats voor inzicht en begrip. Ik heb het allemaal mogen meemaken.
Het pensioen is bereikt, een gevoel om ervaringen op te gaan schrijven drong zich reeds jaren geleden aan mij op. Ze komen steeds meer tot uiting, in boeken, korte verhalen, columns en poëzie.

Feedback en/of vragen over de layout van de site of de (technische) inhoud ervan zijn uiteraard van harte welkom!