Bericht van de aarde

Bericht van onze gastheer, de aarde.

Lieve mensen, als gastheer bied ik jullie vanaf mijn geboorte aan om er te leven en te sterven. Ik accepteer dat jullie als parasieten van mij leven en je vermenigvuldigt. Geen enkel probleem, daarvoor zijn jullie nu eenmaal parasiet en ik de gastheer. Maar, er zijn grenzen.

Ik kan heel veel hebben, er mag in me gegraven worden op zoek naar belangrijke grondstoffen, er mogen huizen worden gebouwd om in te wonen, op mijn land mogen jullie gewassen kweken, ik heb geen probleem met de infrastructuur waardoor jullie je comfortabel kunnen verplaatsen, maar jullie moeten niet overdrijven. Vanaf dat jullie een plek innamen op mij en daar allerlei rechten en plichten aan gingen verbinden, ging het faliekant mis. Een ongebreidelde expansiedrift en hebzucht maakte zich van jullie meester, jullie kregen het met elkaar aan de stok, maakten elkaar op gruwelijke wijze af en werden ontzettend egoïstisch en individualistisch.
Door de vele eeuwen heen probeerde ik jullie tevergeefs tekens te sturen om tot inzicht te komen. Deze werden categorisch genegeerd, vermeden en vooral bestreden. Jullie roepen zelfs allerlei goden aan, die vervolgens de schuld kregen van de tegenstelling Goed en Kwaad. De door jullie zelf bedachte goden hebben daar helemaal niets mee te maken, vanaf dat jullie zelfstandig konden denken en redeneren dachten jullie boven alle andere organismen op mijn planeet te staan. Dat is een onvergeeflijke denkfout. Jullie expansiedrift is ongehoord, er is veel te veel schade toegebracht aan mij, jullie gastheer, de aarde.

Natuurlijk, ik begrijp wel dat ik zelf ook een parasiet ben die leeft op de energie van onze zon in het zonnestelsel, maar ik weet wel mijn plaats en ik zal geen misbruik maken van andere planeten of de zon. Ik draai gestaag en zonder mopperen mijn rondjes rond de zon en om m’n eigen as, samen met mijn soortgenoten. Wij houden voldoende afstand zodat er geen conflict of andere botsing ontstaat. Ik ontvang heel graag de energie van de zon en geef deze met liefde aan jullie door. Maar wat doen jullie? Jullie doden elkaar, pikken elkaars eigendommen, liegen en bedriegen, bestrijden andere levende organismen met vergif en maken giftige medicijnen en vaccins om jezelf te beschermen tegen al die andere vormen van leven. Heb je nog niet door dat jullie jezelf aan het bestrijden zijn?

Jullie moeten het zelf weten. Als je denkt boven mij te staan en met mij te blijven doen wat jullie willen zonder voldoende rekening te houden met mijn lichaam en geest, dan is dat jullie verantwoording. Het is tijd om jullie te laten weten dat ik al die virussen heb gecreëerd en nog zal creëren om te voorkomen dat ik uit beeld zal verdwijnen van de zon. Maar weet wel, dat jullie dan mét mij verdwijnen.
In plaats van het bedenken van prachtige namen als SARS, MERS en CORONA, zouden jullie er beter aan doen om in jezelf te rade te gaan. Daar liggen alle oplossingen voor de door jullie zelf gecreëerde problemen.

Voorlopig blijf ik nog met liefde jullie gastheer, maar besef dat mijn geduld niet eindeloos is.

Heel veel sterkte en vooral beterschap, heel veel beterschap gewenst.

De aarde.

1 Comments

Laat een bericht achter.