Optreden Gruizenkerk en Kasteel Doenrade

De eerste twee optredens, samen met Trio Vivente, zijn een mooi succes geworden.
Het eerste vond plaats op 10 februari 2019 in het historische Gruizenkerkje te Sittard. Uitstekend georganiseerd door Cultura Vita te Sittard.

Ons programma bestond uit een reeks van 11 drieluiken, bestaande uit de presentatie op scherm van een schilderij of foto waarbij ik een zelf en passend geschreven gedicht voordroeg, aansluitend gevolgd door een mooi stuk lichte klassieke muziek, uitgevoerd door het trio, bestaande uit de twee dwarsfluitisten Ernie Geraets-Adriaens en Nettie Smeets-l’Homme en gitarist Jo Smeets.

Het bleek een verrassend anders concept te zijn. Het aanwezige publiek reageerde heel erg enthousiast.
Na afloop kreeg het publiek een drankje en hapje aangeboden door de organisatie. Wij mengden ons tussen het publiek en er ontsponnen zich hele mooie gesprekken waardoor wij naast veel loftuitingen ook zeer nuttige feedback ontvingen.

Een week later, op zondag, 17 februari 2019, waren wij te gast in de Ridderzaal van het historische Kasteel Doenrade. Wij voerden voor de tweede keer het programma ‘Een trio komt tot leven’ uit. Het werd wederom een succes, ook al was er iets minder publiek aanwezig. De kritieken daarentegen waren opnieuw zeer lovend.
Na afloop hadden wij, samen met ongeveer 10 mensen uit het publiek, een mooie nazit in de foyer van het Kasteel.

  

Ons volgende optreden staat gepland op zondag, 19 mei 2019 in de Andreaskerk te Heerlen (Heerlerbaan).
Intussen zijn we druk bezig met het bespreken van verdere optredens dit jaar in Maastricht, Parkstad, Elsloo, Baexem en Eindhoven.

Laat een bericht achter.