Afscheid van Stichting Beroepseer

Zoals ik eerder liet weten, ben ik, vanwege mijn op handen zijnde ziekte in mei per direct gestopt met het schrijven van columns, artikelen en boekbeschrijvingen voor politievakbondsbladen, deBonjo en als Voortrekker voor de website van Stichting Beroepseer.
Voorzitter Thijs Jansen van de stichting liet mij per email weten dat hij graag op een officiële wijze afscheid van mij als Voortrekker wilde nemen. Ik zou tijdig vernemen wanneer en waar dit zou plaatsvinden.


De uitnodiging kwam er ook, eind november van dit jaar. Ik was intussen weer hersteld van de operatie en alles wat daarmee samenhing. Ik verheugde me op een nieuw samenzijn met het bestuur van de stichting en een aantal Voortrekkers.
Op 15 december 2017 vertrok ik naar de Social Impact Factory aan de Vredenburg te Utrecht. Daar werd ik aangenaam verrast met een lovende speech door Thijs Jansen en ontving ik ter herinnering een mooie dasspeld waarop het logo van de stichting staat afgebeeld. Vervolgens kreeg ik een overheerlijk diner aangeboden.

Ik ben met heel veel plezier ongeveer 10 jaar Voortrekker geweest voor deze stichting. Mijn ambassadeurschap van de politie Limburg-Zuid en later de Eenheid Limburg heb ik bij vele bijeenkomsten, workshops, debatten en in mijn columns en artikelen die ik schreef, met een warm eergevoel uitgedragen. Vele artikelen werden duizenden keren bekeken.
Ik werd in mijn activiteiten voor deze stichting onvoorwaardelijk gesteund door korpschef Gery Veldhuis.

Nu is dit tijdperk afgesloten en richt ik mij veeleer op boeiende, interessante en vooral leuke activiteiten die zich buiten de politiewereld afspelen.  Het politieberoep ligt intussen alweer ruim 5 jaar achter mij en het is tijd om er afstand van te nemen. De stichting Beroepseer zal onverkort en met grote bevlogenheid doorgaan met het bevorderen van beroepseer binnen de publieke en semi-publieke sector.

Een bijzonder woord van dank wil ik ook spreken over de ‘huisfotograaf’ van de stichting, Alexandra Gabriëlli. Zij maakte de bijgevoegde foto’s en leverde mij ook in al die jaren het fotomateriaal aan, dat ik gebruikte in mijn artikelen op mijn website. Dank voor de warme en professionele samenwerking aan iedereen van de Stichting voor het vertrouwen dat jullie in mij stelden.

4 Comments

Laat een bericht achter.