De blauwe diender in China

Nee hoor, ik zit niet in China, ook al zou de titel zoiets doen vermoeden.
Maar er staat nu wel een groot artikel in de Chinese versie van het vooraanstaand blad Word Affairs.
Verantwoordelijk hiervoor is de Nederlandse/Chinese schrijfster Lulu Wang, waarover ik eerder reeds enkele publicaties plaatste. Lulu kwam haar eerder gedane belofte na om een artikel over mij te gaan schrijven t.b.v. Chinese magazines en er volgt ook een Nederlandse versie. Zodra die er is, zal ik deze ook hier plaatsen.
Ter illustratie heeft zij een foto geplaatst, die vorig jaar werd genomen in de Terpkerk te Urmond, bij gelegenheid van de expositie Overmunthe XXVII. Daar had ik het genoegen om, samen met Lulu, een presentatie te verzorgen. Een publicatie hierover plaatste ik eerder op deze website.

Hier is een link naar het artikel. Schrik niet, het is in de Chinese taal. Zoals gezegd, er volgt nog een Nederlandse vertaling.

 

2 Comments

Laat een bericht achter.