Onveranderd Anders Verzoek

SamenzijnGraag wil ik het volgende aan je voorleggen.

Op 1 juli 2016 verschijnt de verhalenbundel Onveranderd Anders waarvan de gehele opbrengst gaat naar de Toon Hermans Huizen Limburg. Ik heb hieraan meegewerkt en er reeds enkele keren binnen mijn netwerken over bericht. Mijn bijdragen bestaan uit een kort verhaal met de titel Het Bericht alsmede een stukje poëzie (Samenzijn) bij een prachtig schilderij van mijn broer Alfons. Het schilderij zal – samen met mijn tekst – via het Toon Hermans Huis te Sittard worden geveild. Nadere informatie hierover volgt nog. Uiteraard gaat de opbrengst eveneens naar de Stichting.

In totaal werkten 21 Limburgse bekende en minder bekende schrijvers enthousiast en belangeloos mee aan dit project. Dat leverde 38 korte verhalen en gedichten op in de stijl van een lach en een traan, zoals Toon Hermans dat bedoeld zou hebben. De verhalen en gedichten zijn zeer divers van aard.

Om de bundel te laten drukken is er sponsorgeld opgehaald voor een druk van 300 exemplaren. Als deze aantallen verkocht worden levert dat een mooi bedrag op voor de Toon Hermans Huizen, maar we willen natuurlijk meer geld inzamelen. Derhalve werd de schrijvers gevraagd om mensen in hun eigen omgeving te benaderen voor het eventueel bestellen van een boek. De bundels besteld in ‘voorverkoop’ worden dan extra gedrukt, bovenop het aantal gesponsorde exemplaren.

Wie van jullie wil mij helpen zoveel mogelijk geld op te halen voor het Toon Hermans Huis en een boek bij mij bestellen? Ik moet het bedrag van de bij mij bestelde boeken voorfinancieren, dan wel met jullie van te voren afrekenen. Dus als jullie bij mij intekenen ga ik er ook van uit dat jullie de bundel afnemen. Het is een zeer bijzonder boek, dat eenmalig wordt uitgegeven en derhalve als een waardevol collectors item kan worden gezien. De verkoopprijs is vastgesteld op Euro 12,50 (excl. € 2,50 verzendkosten bij een bestelling via mij). Van elk verkocht exemplaar gaat Euro 8,50 rechtstreeks naar de Toon Hermans Huizen, de overige kosten moeten gemaakt worden om het boekje te drukken.

Ik heb er bewust voor gekozen om deze vraag via mijn netwerken aan jullie te stellen. Vanwege de beperkte ruimte in de locatie waar de presentatie zal plaatsvinden, kan er ook slechts een beperkt aantal genodigden bij aanwezig zijn. Mocht jij geïnteresseerd zijn en graag een exemplaar van deze zeer bijzondere bundel willen bestellen, dan vraag ik je vriendelijk mij dit via een persoonlijk berichtje te laten weten, zodat wij de bestelling dan in beslotenheid kunnen afhandelen.

Bij voorbaat heel veel dank voor je aandacht.

Jacques
e-mail: jacques@deblauwediender.nl

 

Laat een bericht achter.