Optreden samen met Lulu Wang

Op zondag, 8 november 2015, treed ik tussen 11:00 en 13:00 uur, samen op met de Chinese/Nederlandse schrijfster Lulu Wang en de percussionist Jos Netto (op Hang). Dat gebeurt in de pittoreske Terpkerk te Urmond (Stein). Hier verheug ik mij enorm op. Samen met Lulu Wang een lezing houden, wie had dit een jaar of 5 geleden voor mogelijk gehouden? Ik niet, maar ik wist wel dat zich bijzondere dingen zouden gaan voordoen. Wellicht een droom die uitkomt?
Het wordt een memorabel evenement in een schitterende ambiance, in alle opzichten.

Mijn bijdrage bestaat uit het vertellen over hoe ik vanuit mijn jonge jeugdjaren kwam tot de keuze om politieman te worden, om er vervolgens over te gaan schrijven en de totstandkoming van het boek De Blauwe Diender en hoe ik uiteindelijk tot de samenwerking met Lulu Wang ben gekomen.
Als Lulu Wang haar lezing heeft gehouden zullen wij samen onze boeken signeren tijdens een Meet & Greet.

Voor een overzicht van het volledige programma verwijs ik graag naar de volgende link.
Programmaoverzicht.

Uiteraard zou ik het een eer vinden u op 8 november 2015 in de Terpkerk te ontmoeten.

1 Comments

Laat een bericht achter.